Spelexperter + Journalister = Sant

Tillsammans skapar vi din historia

Sportsredaktionen skriver matchanalyser och tar fram speltips, byggda på kunskap och känsla. Fokus ligger på att hjälpa tidningar, spelbolag och hemsidor med sin content runt sport. Vi älskar sport.

Vi är Sportredaktionen

Vi är Sports­redaktionen Eggis

Vi är ett gäng glada typer som har en gedigen bakgrund inom det skrivna hantverket, bland annat inom journalistiken. Men framför allt älskar vi sport. Vårt arbete på Sportredaktionen innefattar all sport, med specialisering på fotboll och hockey.

Vi skriver matchanalyser och tar fram speltips, byggda på kunskap och känsla. Fokus ligger på att hjälpa tidningar, spelbolag och hemsidor med sin content runt sport.

Hockeyspelare på isen

Content

Vi skapar ditt innehåll

Vi står för framtagande av hela content-koncept vad gäller sportens värld. Vad behöver ni hjälp med för att lyfta ett evenemang och skapa intresse? Vi kan ta på oss stora som små uppdrag, och har ett brett kontaktnät över hela landet.

Fotbollsspelare står uppradade

Speltips

Låt oss ge dig speltips

Vi erbjuder speltips i alla former, från Stryktipset till Hockey-VM. Sport handlar om så mycket. Från mångårig statistik till dagsform. Från initierade analyser till mängder av känslor. Det är inte alltid så lätt att ha koll på allt. Därför hjälper vi er.

Kvinnlig hockeyspelare gör mål

Webb-TV

Ta hjälp av oss i din produktion

Vi har stor erfarenhet vad gäller Webb-TV produktioner inom sport och spel. I nära samarbete med Lakehouse Studios kan vi ta fram allt från produktionsschema till manus och även stå för programledare. Vi skapar det just er målgrupp söker efter.